Terug naar de vorige pagina

VERSLAG PLUSGROEPWERK GROEP 8: SCHRIJF JE EIGEN KINDERBOEK.

WRAAK
Peter heeft een vijand genaamd Twan en hij zorgt ervoor dat Peters voet eraf gaat. Daardoor moet Peter naar het ziekenhuis. Hij krijgt daar een vriend genaamd Ryan, hij vertrouwt hem in het begin. Maar dat had hij beter niet kunnen doen, want hij komt erachter dat Ryan voor Twan werkt met zuster Tina. Hij moet vluchten uit het ziekenhuis. Dat lukt hem, maar er komen steeds meer mensen bij de bende van Twan. Zal hij gepakt worden? Of weet hij te ontsnappen?

WANTED
De ontsnapping van James zorgt voor een groot avontuur. Terwijl hij op zoek is naar zijn broer Sam, ontdekt hij allemaal rare dingen. Reis met James mee door spannende locaties, mooie landschappen en drukke steden. Samen met Harry gaat hij op zoek naar Sam. Zal het hem lukken om zijn broer Sam te vinden?

MISSIE 1.8: BOEK
Evie en Amber vinden een vreemd schrift. Maar er zit meer achter. Een man die inbreekt in hun huis, vinden ze al vreemd genoeg, maar als ze het echte verhaal horen, weten ze even niet wat ze moeten doen. Ga daarom mee met Evie en Amber en ontrafel de geheime code.
Deze drie verhalen zijn binnenkort te vinden in de schoolbibliotheek en zijn een aanrader voor de kinderen uit de groepen 7 en 8.

Contact

PCB Het Mozaïek Houten
Chris Roseboom (dir.)
Ashwin Hartman (adj. dir.)

Glazeniersgilde 18
3994 BM Houten
Tel. 030-6343757
Email: infomozaiek@fluenta.nl

Agenda

Er zijn op dit moment geen agendapunten.

Partners