Wij zijn trots op.... Engels vanaf groep 1!Wij zijn trots op.... de digitale weektaak!Wij zijn trots op.... onze mooie school!Wij zijn trots op.... onze moestuin!Wij zijn trots op...... de uitwisselmomenten tussen onder- en bovenbouwWij zijn trots op.... het meedoen aan de vele sporttoernooienWij zijn trots op.... de ouderbetrokkenheidWij zijn een Kanjerschool!Wij zijn trots op.... de crea middagen!Wij zijn trots op.... de leerlingenraad!We zijn trots op... onze moestuin!We zijn trots op... onze mooie school!
Wij zijn trots op.... Engels vanaf groep 1!

Wij zijn trots op.... de digitale weektaak!

Wij zijn trots op.... onze mooie school!

Wij zijn trots op.... onze moestuin!

Wij zijn trots op...... de uitwisselmomenten tussen onder- en bovenbouw

Wij zijn trots op.... het meedoen aan de vele sporttoernooien

Wij zijn trots op.... de ouderbetrokkenheid

Wij zijn een Kanjerschool!

Wij zijn trots op.... de crea middagen!

Wij zijn trots op.... de leerlingenraad!

We zijn trots op... onze moestuin!

We zijn trots op... onze mooie school!

U bent hier:  Home  >  Algemeen  >  Ouderraad

Ouderraad

De ouderraad houdt zich bezig met de organiatie, aanschaf materialen en uitvoering van allerlei activiteiten in en rond de school:

  • Kerstattenties
  • Paasmaaltijd
  • Schoolreis
  • Afscheid van groep 8
  • Kamp

Wat doet de ouderraad eigenlijk niet?  De opbrengsten van ‘oud papier’ (actie OPA) worden door de ouderraad beheerd. Van de opbrengst van het oud papier worden materialen aangeschaft waar de overheid geen geld beschikbaar voor stelt. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan sportmaterialen, audiovisuele materialen enz.

De ouderraad regelt ook het innen van de ouderbijdrage. De bijdrage wordt gebruikt voor niet-gesubsidieerde activiteiten zoals bijvoorbeeld sinterklaasviering, kerst- en paasviering, sportdagen enz.

Ook voor een schoolreis of schoolkamp wordt van u een bijdrage gevraagd. Deze bijdragen zijn wettelijk niet verplicht, maar we rekenen er wel op, want alle kinderen doen mee aan deze activiteiten en de kosten worden dus wel gemaakt. Daarom is op ons inschrijfformulier ook opgenomen dat u zich akkoord verklaart met het betalen van de vrijwillige ouderbijdragen. De medezeggenschapsraad controleert jaarlijks de inkomsten en uitgaven van de bijdragen. Door middel van een financieel jaaroverzicht wordt ook verantwoording afgelegd aan de ouders en aan het bestuur.

Contact

PCB Het Mozaïek Houten
Chris Roseboom (dir.)
Ashwin Hartman (adj. dir.)

Glazeniersgilde 18
3994 BM Houten
Tel. 030-6343757
Email: infomozaiek@fluenta.nl

Agenda

Er zijn op dit moment geen agendapunten.

Partners