Peutergroep Gildemeesters

De Protestants Christelijke peutergroep Gildemeesters is sinds 2018 gevestigd in basisschool Het Mozaïek (voorheen in De Beun).
Het ruime lokaal is gezellig en uitdagend ingericht. Er zijn diverse speelhoeken, zoals een bouwhoek en een huishoek. Aan de lage tafels kunnen de kinderen eten en drinken, kleien, knutselen, puzzelen en een spelletje doen. Buitenspelen gebeurt op het peuterplein. Daar kunnen de kinderen klauteren, glijden, fietsen en in de zandbak spelen. De kinderen spelen en leren samen met leeftijdsgenootjes, in een vertrouwde en veilige omgeving.

De peutergroep is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar en biedt Voorschoolse Educatie (VE-gecertificeerd). Door de samenwerking met de basisschool en het ontwikkelingsgericht aanbod van de peutergroep wordt de overgang naar de basisschool gemakkelijker. De kinderen kunnen doorstromen naar basisschool Het Mozaïek of naar een andere basisschool.

Een team met enthousiaste pedagogisch medewerkers staat voor u klaar om uw kind te begeleiden en liefdevol op te vangen. Iedereen is welkom!

Inschrijven voor peutergroep Gildemeesters kan via de site www.kmnkindenco.nl

Contact

PCB Het Mozaïek Houten
Ashwin Hartman (dir.)
Ayla Troost (adj. dir.)

Glazeniersgilde 18
3994 BM Houten
Tel. 030-6343757
Email: infomozaiek@fluenta.nl

Agenda

Er zijn op dit moment geen agendapunten.

Partners