Wij zijn trots op.... de leerlingen(raad)!Wij zijn trots op..... het certificaat Kanjerschool!Wij zijn trots op.... de crea middagen!Wij zijn trots op.... het meedoen aan de vele sporttoernooienWij zijn trots op.... de ouderbetrokkenheidWij zijn trots op.... de interne naschoolse opvang
Wij zijn trots op.... de leerlingen(raad)!

Wij zijn trots op..... het certificaat Kanjerschool!

Wij zijn trots op.... de crea middagen!

Wij zijn trots op.... het meedoen aan de vele sporttoernooien

Wij zijn trots op.... de ouderbetrokkenheid

Wij zijn trots op.... de interne naschoolse opvang

U bent hier:  Home  >  Nieuws  >  Archief algemeen 2015/2016

Archief algemeen 2015/2016

Klik hier voor de kerstflyer uitnodiging 

Lees verder

Klik voor meer nieuws bij de groepen!

Onze school doet aan veel sportactiviteiten mee door het schooljaar heen, waaronder ook de zwemkampioenschappen. Zie de foto's voor een impressie. De kinderen hebben heel goed hun best gedaan. Helaas niet gewonnen.

Lees verder

Klik hier om te lezen hoe buurman en buurman all jaren de bonte avond verzorgt!

Lees verder

Op woensdag 17 februari 2016 was op onze school de presentatie van het Crea Project. De onderbouw had als thema "Winter". De kinderen van groep 1/2 b hebben heel hard gewerkt.
Op de volgende foto's kunt u de resultaten zien....

Lees verder

Op woensdag 10 maart was er een VIP ochtend. Een Very Important Peuter ochtend. Zie de foto's voor de fijne sfeer en goede opkomst. 

Lees verder

Klik hier voor het artikel in het AD

Op maandag 21 maart gingen de groepen 6 en 7 op excursie naar de melkveehouderij van Coen Wantenaar in Soest. Op de eerste lentedag waren zij erbij toen de koeien vanuit de stal de wei ingingen. Voordat het zover was, kregen de kinderen eerst een rondleiding op de boerderij, waarbij ze hoorden dat ook de kalfjes in een soort klas zaten.

Lees verder

Plastic flesjes, zakken, speelgoed.
Wat een plastic overal. Al dat plastic komt in het milieu terecht en vliegt over de aarde, de zee in. Nu is er Plastic Soep in de oceaan zo groot als Spanje Portugal en Frankrijk samen. De kinderen verzamelden plastic. Gingen zelf als plastic dansen, met plastic muziek maken, plastic sorteren en plastic verwerken tot een waar kunstwerk: de stoel. Er ging lekker veel plakband over de rommel heen en er ontstond iets nieuws. Wat zijn de kinderen creatief! Kijk eens in de gang naar onze stoel! Top uurtje. 

Lees verder

april 2016

Op onze school werken wij met de kanjertraining. Een sociaal emotionele methode die kinderen op een inzichtelijke manier leert leven, leert omgaan met elkaar en leert kijken naar jezelf en de ander! Een mooie avond hebben we achter de rug. Gerard, van de kanjertrianing, nam ons mee in de verschillende typen mensen/kinderen en hoe hier mee om te gaan. We spreken bij de kanjertraining niet over dader en slachtoffer, niet over goed en kwaad. Via de verschillende petjes van de kanjertraining werden zaken helder gemaakt. De ouders en leerkrachten waren enthousiast en kijken terug op een leuke avond. De volgende morgen kregen we als school veel positieve reacties terug! Mooi om op deze ouderavond de ouders mee te nemen in hetgeen waar we op school mee bezig zijn. Want opvoeden doen we allemaal, vooral thuis, maar zeker ook op school! Zie de foto's voor een impressie, of klik op kanjer! bovenaan de website van onze school voor meer informatie over de kanjertraining. 

Lees verder

Lees hier het verlsag van Fedde en Fons.

Lees verder

Contact

PCB Het Mozaïek Houten
Chris Roseboom (dir.)
Jojanneke Neven (adj. dir.)

Glazeniersgilde 18
3994 BM Houten
Tel. 030-6343757
Email: infomozaiek@fluenta.nl

http://mozaiekhouten.nl/contact

Aanmelden

Aanmelden van kinderen voor de school kan via het aanmeldformulier.

Mozaïekflits

Klik hier om de Mozaïekflits te openen.

Schoolgids

De nieuwe schoolgids seizoen 2017/2018 is uit!

Koersplan Stichting Fluenta

Klik hier om het koersplan  van onze stichting te openen.

Of dit fantastische Fluenta filmpje!

Partners