We zijn trots op... onze leerlingen!Wij zijn trots op..... het feit dat we een Kanjerschool zijn!Wij zijn trots op.... de crea middagen!We zijn trots op... onze moestuin!
We zijn trots op... onze leerlingen!

Wij zijn trots op..... het feit dat we een Kanjerschool zijn!

Wij zijn trots op.... de crea middagen!

We zijn trots op... onze moestuin!

U bent hier:  Home  >  Groepen  >  Archief groepen 2016-2017  >  Groep 4

Groep 4

juf Miriam en juf Marina

Lees verder

Groepsoverstijgend werken, hoe leuk is dat!
Groep 1/2A en groep 4 hebben samen gedanst, geschilderd en geboetseerd rondom koeien en kikkers. Dit past natuurlijk goed bij het thema 'Dieren'. Ook zo nieuwsgierig? Lees hier verder en bekijk de foto's. 

Lees verder

Inmiddels zijn we een paar weken in groep vier onderweg. De kinderen zijn al goed aan elkaar gewend en wij als leerkrachten beginnen ze ook allemaal al een beetje te "kennen". Zoals we dan zeggen: aardig in beeld te krijgen.

We zijn natuurlijk erg druk in de weer met de kanjerlessen, taal, rekenen, schrijven, zingen enz. Nu zijn we ook gestart met ons eerste project van NME (natuur en milieu-educatie). Het project heet: Hou je mond gezond! En het gaat over mondhygiëne.  Het sluit aan bij één van de kerndoelen van het primair onderwijs namelijk het (verplicht) aandacht besteden aan lichamelijke en psychische gezondheid van de leerlingen.

Na dit lesprogramma kunnen de leerlingen vertellen hoe een tandheelkundige praktijk eruitziet en wie er werken. Ook kunnen ze vertellen hoe hun gebit eruitziet, dat tanden wisselen en hoe, wanneer en hoe vaak ze moeten tandenpoetsen.

In de klas is er een themahoek ingericht en de komende twee weken gaan we er steeds mee aan de slag.

Lees verder

Robin en Niels houden spreekbeurt in groep 1/2a

Het was geweldig om te zien, aandoenlijk hoe ze voor kleuters super bevlogen over uilen wisten te vertellen en wat een aandacht.
Klik hier voor de foto's en hier voor de presentatie van Niels en Robin. 

Groepsoverstijgend gewerkt met het natekenen van je eigen schoen, n.a.v. de schoenen van oma groep 1/2, 3 en 4. Klik hier om verder te lezen en de foto's te zien. 

Lees verder

Contact

PCB Het Mozaïek Houten
Chris Roseboom (dir.)
Jojanneke Neven (adj. dir.)

Glazeniersgilde 18
3994 BM Houten
Tel. 030-6343757
Email: infomozaiek@fluenta.nl

Koersplan Stichting Fluenta

Bekijk hier het fantastische Fluenta filmpje!

Partners